Over ons

Asperen Techniek is een montage- en verhuurbedrijf dat in het bijzonder gespecialiseerd is in montage, reparatie en onderhoud van lichtreclame, plaatsen van reclamezuilen, eventueel met prefab fundering, onderhoud (openbare) verlichting en verhuur van (auto)hoogwerkers.

Om deze werkzaamheden snel en professioneel uit te voeren beschikken wij over een aantal moderne autohoogwerkers en montagebussen. Ook zijn diverse hulpmiddelen zoals aanhanger, rolsteiger, kamersteiger, enz. beschikbaar.

Asperen Techniek onderscheidt zich van andere verhuurbedrijven door niet alleen materieel maar ook ervaren monteur/bedienaars te leveren.
Naast onze montagebussen zijn ook enkele van onze hoogwerkers volledig uitgerust met bijna alle denkbare (elektrische) gereedschappen en hulpmaterialen om alle voorkomende werkzaamheden uit te kunnen voeren. Het grote voordeel hiervan is dat er in veel gevallen geen extra montage bus met monteur nodig is.
Onze monteur bedient de hoogwerker, maar voert ook de werkzaamheden uit. Voor onderhoudswerkzaamheden bestaat de mogelijkheid om met de hoogwerker een aanzienlijke hoeveelheid materialen bijvoorbeeld lampen, TL’s en dergelijke mee te nemen.
Op het gebied van montagewerkzaamheden kunnen wij een volledig pakket bieden, dus inclusief transport, kraanwerkzaamheden, rijplaten en dergelijke.
Voor opslag beschikken wij over een eigen buitenterrein, bedrijfshal en heftruck om te laden en lossen.
Voor meer informatie over onze mogelijkheden bel of mail ons. Onze tarieven zijn zeer concurrerend!

Veiligheid en milieu

Al onze monteurs zijn in het bezit van het diploma VOL-VCA en een hoogwerkercertificaat.

Recyclen doen we samen

Asperen Techniek is ook duurzaam ondernemen. Onze nieuwste autohoogwerker type T270 is voorzien van een Euro 6 motor.
Afval wordt in deelstromen afgevoerd, wij zijn aangesloten bij wecycle voor optimale afvoer van neon, gasontlading en tl buizen.