Lichtreclame montage

Asperen Techniek is een ervaren en betrouwbare partner op het gebied van onderhoud, montage en verhelpen van storingen in lichtreclames.

Onze kennis en ervaring strekt zich uit over een breed gebied waar onder lichtbakken, neonreclame, led verlichting, doekbakken, bewegwijzering en constructies ten behoeve van lichtreclames.

Onze monteurs zijn ervaren en de montagebussen zijn voorzien van een uitgebreid assortiment moderne gereedschappen en machines. Ter plaatse kunnen wij veel montageproblemen direct oplossen. Voor onderhoud is er altijd een ruime voorraad TL’s, starters, trafo’s en dergelijke aanwezig. Wij beschikken over eigen hoogwerkers die eveneens zijn uitgerust als montage/ onderhoudswagen en overige hulpmiddelen zoals rolsteiger, kamersteiger en een grote aanhanger.

Met onze medewerkers zijn wij in staat om complete projecten van begin tot einde uit te voeren.

Voor diverse signbedrijven in Nederland en België hebben wij gewerkt aan grote projecten. Onder andere voor Rabobank, ABN Amro, Eneco, Joulz, Stedin, Grolsch, Toyota, Lexus, Suzuki, DSM, Carpetright enz.

 

         

 

Door de jaren heen heeft Asperen Techniek BV een gevarieerd klantenbestand opgebouwd. Wij werken voor grote en kleine opdrachtgevers in de signbranche. Wij maken altijd een plan van aanpak, werken conform de Arbo-regelgeving en onze medewerkers zijn in het bezit van het diploma VOL-VCA en een hoogwerkercertificaat. U kunt erop rekenen dat wij veilig, verantwoord en milieubewust werken. De montage moet volgens plan verlopen! Dat is onze verantwoordelijkheid. U kunt altijd rekenen op onze vakbekwame monteurs.